fredag 8 april 2011

Temakväll om den globala vapenhandeln

Välkommen till filmvisning och samtal i Missionskyrkan den 18 maj. Vi ser filmen Devil's Bargain - The Small Arms Trade, får ett mini-föredrag om den svenska vapenexporten och samtalar om vad som kan göras. Devil's Bargain fokuserar på lätta vapen, vilka har kallats "de verkliga massförstörelsevapnen" eftersom de orsakar en halv miljon människors död varje år. Filmen är gjord av kanadensiskan Shelley Saywell som har erhållit flera internationella priser för sina filmer.

Tid: 18:30-21:00 den 18 maj
Plats: Lokal Ängen i Linköpings Missionskyrka
Fika: Ja
Anmälan: Innan 11 maj till pelle@hnn.se
Arrangör: Internationella gruppen i Missionskyrkan i samarbete med de Internationella grupperna i Domkyrkoförsamlingen och S:t Lars

1 kommentar:

Simon Wessbo sa...

Hej!

Jag är med i Socialdemokrater för Tro och Solidaritet och tänkte bara tipsa er om att vi ska ha filmkväll på torsdag på Elsas hus. Vi ska se Gudar och människor och kollar på den kl 18:30. Gratis!

Jag har bjudit in många till denna träff, bland annat folk från kristna fredsgruppen. Tänkte att det kunde vara intressant för er också. Man måste inte vara sosse för att komma - vi tycker bara det är en viktig film att se.

Välkomna!

Simon Wessbo
simon.wessbo(A)gmail.com

ps. Du beöver inte lägga upp detta som kommentar med sprid gärna informationen. ds